Ter vervanging van de huidige souschef, die na het behalen van zijn niveau 4 kok en doorgegroeid is naar souschef & na meerjarig dienstverband Hostellerie Schuddebeurs gaat verlaten, zijn we op zoek naar een vakbewame souschef die bij afwezigheid van de chefkok dagelijks overlegt met bedieningsbrigade en in de keuken de operationele leiding krijgt en de brigade aanstuurt.
Hostellerie Schuddebeurs is een Hotel/restaurant met 22 kamers gelegen in het hart van Schouwen Duiveland nabij Zierikzee. Bijna alle hotelgasten boeken een culinair seizoens arrangement, inclusief diner en ontbijt. Er zijn veel terugkerende gasten, die genieten van een service gerichte sfeer en een heerlijk diner. Doordat veel gasten kiezen voor een arrangement mét een diner is er bij aanvang diner bekend wat er die avond gekookt gaat worden. Dit scheelt aanzienlijk in werkdruk en zorgt ervoor dat een goede mise en place zorgt voor een relaxte avond.
Wij zoeken ....
Wij zoeken een sociale souschef, een teamplayer en vakman/vrouw met de volgende eigenschappen:
Afgeronde vakopleiding met tenminste 2 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok
Teamplayer, sociaal bewogen en "mensen-mens"
HACCP bewust & leermeester
Een kandidaat met een groot verantwoordelijkheids gevoel
liefhebber van traditionele en klassieke keuken zonder fratsen
pro actieve houding, oog voor detail en respectvolle houding voor product, collega's en gasten.